A LUXURY CHRISTMAS TABLE SETTING!

With only 3 days for Christmas, I think that the Christmas table is the heart of the festive Christamas celebration. So it’s important for me to set the table with a beautiful finess. And of course I love a beautiful classic reds and gold team that shimmers and sparkles. In fact, Disney’s Donald Duck has a special place in the Swedish Christmas tradition and of course in my heart. So every year I set the table with the cartoon favorites so it becomes a wonderfully festive design, where everyone in the family has their given motif on their plate.

The table is almost done, but I’m going to look for gold stars that I will sprinkle over the table and a candle to the, Benjamin’s Syrsa candlestick that stand in the middle of the table. I can tell you that as a passionate person, my heart sings about many things, but today my heart sings extra loud.

xoxo, Annika

Med bara tre dagar kvar till jul, tycker jag att julbordet är hjärtat i den festliga Jul firandet. Så det är viktigt för mig att duka bordet med en vacker finess. Och naturligtvis älskar jag ett vackert klassiskt rött och guldlag som skimrar och gnistrar. I själva verket har, Disneys Kalle Anka en speciell plats i den svenska jultraditionen och naturligtvis i mitt hjärta. Så varje år dukar jag bordet med de tecknade favoriterna så det blir en underbar festlig design, där alla i familjen har sitt givna motiv på tallriken.

Bordet är nästan färdigt, men jag ska leta efter guldstjärnor som jag kommer att strö över bordet och ett ljus till, Benjamin’s Syrsa ljusstake som står mitt på bordet. Jag kan säga er att som en passionerad person, sjunger mitt hjärta för många saker, men idag sjunger mitt hjärta extra högt.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =