A SURE THING!

You know the feeling when you are in a luxurious hotel room and put on their high quality bathrobe. I think that is one of the many benefits of staying at a five-star hotel — you get to wear the good stuff. And that’s the exact feeling I felt with my new Calvin Klein bathrobe. I literally slipped into it and I don’t know how long I wore it, because it was so soft, luxurious and cozy. We’re talking soft terry cotton robe that feels like heaven on your skin.

Considering how much I use all of my bathrobes, I always choosing the best for me, because I want to get the maximum comfort and relaxation levels possible. And I think there’s no such thing as too many robes. So on top of all the sexy bathrobes I have, I also needed at least one fluffy robe and now I have found the perfect one for me.

xx, Annika

Du vet känslan när du är i ett lyxigt hotellrum och tar på dig deras badrock av hög kvalité. Jag tror att det är en av de många fördelarna med att bo på ett femstjärnigt hotell – du får bära de goda sakerna. Och det är den exakta känslan jag kände med min nya badrock från, Calvin Klein. Jag bokstavligen gled in i den och jag vet inte hur länge jag bar den, eftersom den var så mjuk, lyxig och mysig. Vi talar mjukt frotté bomullsrock som känns som himlen på din hud.

Med tanke på hur mycket jag använder alla mina morgonrockar väljer jag alltid den bästa för mig, eftersom jag vill få maximal komfort och avkopplingsnivåer som möjligt. Och jag tror att det inte finns så mycket som för många rockar. Så ovanpå alla sexiga morgonrockar jag har, behövde jag också minst en fluffig morgonrock och nu har jag hittat den perfekta för mig.

xx, Annika

2 thoughts on “A SURE THING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 4 =