A timeless taste!

This Ralph Lauren coat is a total winner because the silhouette of this coat is a complete classic. And the price was quite affordable when I bought it. I think It’s all about finding pieces that will not go out of style and are worth the investment. I added this Ralph Lauren coat to my wardrobe years ago and it has never let me down. 

Today I mix it with a tucked in black T-shirt and a par of black leather pants for a supremely luxe look. And I think that wearing head-to-toe black gives an air of elegance! 

xoxo, Annika

Denna Ralph Lauren kappa är en totalvinnare eftersom silhuetten på denna kappa är en komplett klassiker. Och priset var ganska överkomligt när jag köpte den. Jag tycker att det handlar om att hitta bitar som inte kommer att gå ur stil och är värda investeringen. Jag lade till denna Ralph Lauren kappa till min garderob för år sedan och den har aldrig svikit mig.

Idag matchade jag den med en instoppad svart T-shirt och ett par svarta läderbyxor för ett extremt luxuöst utseende. Och jag tycker att bära huvud-till-tå svart ger en luft av elegans!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =