AN UNDERWATER ROYALTY!

I have always played a role to myself since I was little, partly to remove the pain I felt because I was so sick and to deceive myself that I’m completely healthy. Because I’m convinced that our thoughts have more power than we can imagine. You know the feeling when you were little and you woke up in the morning and immediately wanted to play with joy. For me, that feeling has been so incredibly important. I see that feeling as a goal I want to feel for the rest of my life, otherwise, I’m on the wrong path.

And this summer I have really felt like a beautiful mermaid, with the exception of their superior swimming skills. Because when I dive, I have to struggle to stay underwater, as my butt has a tendency to go up. Don’t know if it’s too heavy or if I’m too clumsy or too scared when I realize I can’t breathe underwater for too long? Feel that I really get to work on that bit, with both my thought and butt … hehe

xoxo Annika

Jag har alltid spelat en roll för mig själv sedan jag var liten, delvis för att ta bort smärtan som jag kände för att jag var så sjuk och att lura mig själv att jag är helt frisk. För jag är övertygad om att våra tankar har mer kraft än vi kan föreställa oss. Du vet den känslan när du var liten och vaknade på morgonen och ville omedelbart leka med glädje. För mig har den känslan varit så otroligt viktig. Jag ser den känslan som ett mål jag vill känna resten av mitt liv, annars är jag på fel väg.

Denna sommar har jag verkligen känt mig som en vacker sjöjungfru, med undantag för deras överlägsna simfärdigheterna. För när jag dyker måste jag kämpa för att hålla mig under vattnet, eftersom min rumpa har en tendens att gå upp. Vet inte om den är för tung eller om jag är för klumpig eller för rädd när jag inser att jag inte kan andas under vattnet för länge? Känner att jag verkligen får jobba på den biten, både med mina tankar och rumpa … hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fyra =