BEAUTIFUL TO WEAR!

You should know by now, my obsession with dresses is for real. So when summer rolls in – you’ll hardly catch me in anything but a dress. Wearing a dress makes me feel sexy, chic, elegant and comfortable. And I like to style the summer months bold, breezy and warm atmosphere with my style. And this summer I have a desire to add a dress with print in my wardrobe. And it became this wonderful viscose dress that I wear today. It has gold print, gold buttons, tie belt and a deep neckline. It is short in the model and the fabric makes the skin feel cool and comfortable. As it has long arms, I can also wear it in the evening when it gets a little cooler.

Since I want the dress to be most visible, I would style it with a pretty little black bag and black high heels. And then nothing else is needed except my jewelry, wavy hair and a smile on my face.

xx, Annika

Du borde veta vi det här laget, min besatthet av klänningar är på riktigt. Så när sommaren rullar in – kommer du knappt att fånga mig i annat än en klänning. Att bära en klänning får mig att känna mig sexig, chic, elegant och bekväm. Och jag gillar att utforma sommarmånadernas djärva, blåsiga och varma atomsfär med min stil. Och denna sommar har jag en önskan att lägga till en klänning med tryck i min garderob. Och det blev en underbar viskos klänning som jag bär till dagens ära. Den har guld tryck, guldknappar, knytskärp och en djup urringning. Den är kort i modellen och tyget får huden att känna sig sval och skön. Eftersom den har långa armar kan jag också bära den på kvällen när det blir lite svalare.

Eftersom jag vill att det är klänningen som ska synas, så skulle jag styla den med en nätt liten svart väska och svarta högklackar. Och sedan behövs inget annat förutom mina smycken, vågigt hår och ett leende på mina läppar.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =