CARRIE BRADSHAW’S ICONIC TUTU LOOK!

This pink skirt from Inspo By JP is one of my favourite tulle skirts and I feel like I’m having a Carrie Bradshaw (Sex and The City) moment. The skirt is so feminine and delicate and the fabric flows beautifully when I walk or spin. And it’s not too puffy, but still make me feel like a princess. I style the skirt with a burgundy leather jacket and over-knee boots. And something that would really fit perfectly with this outfit is a fabulous rounded mini bag for a casual finishing touch.

This tulle skirt makes me feel like I’m hovering through the streets of Paris. And since I have French blood in me, I will one day visit my second home country, France. Sitting for hours at a outdoor cafe watching what’s around me and get lost in a whirlwind of emotions. Feel how the sun warms my cheeks, hear the beautiful music played quietly in the background and the birds’ beautiful chirping. Drink coffee and eat Croissants au beurre for breakfast and feel in love, because anything about Paris is just so romantic.

xx, Annika

Den här rosa kjolen från Inspo By JP är en av mina favoritkjolar i tyll och det känns som om jag har en Carrie Bradshaw (Sex and The City) ögonblick. Kjolen är så feminin och delikat och tyget flyter vackert när jag går eller snurrar. Och den är inte för fluffig, men ändå får den mig att känna mig som en prinsessa. Jag stylar kjolen med en vinröd skinnjacka och overknee stövlar. Och något som verkligen skulle passa perfekt med denna outfit är en fantastisk rundad miniväska för en avslappnad finish

Den här tyllkjolen får mig att känna som att jag svävar fram genom gatorna i Paris. Och eftersom jag har franskt blod i mig, så vill jag en dag åka till mitt andra hemland Frankrike. Sitta i timmar på ett utomhuskafé och titta på vad som finns omkring mig och gå vilse i en virvelvind av känslor. Känna hur solen värmer mina kinder, höra den vackra musiken som spelas tyst i bakgrunden och fåglarnas vackra kvittrande. Dricka kaffe och äta Croissants au beurre till frukost och känna mig förälskad, för allt med Paris är bara så romantiskt.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =