CHRISTMAS IS ALMOST HERE!

With only 10 days for Christmas, I prepare for Christmas by do the laundry ready. And soon I have reach the end of my laundry baskets just before the beginning of the festive Christmas. I love to prepare in time by cleaning, do the laundry and tidying up my home so it will shine on Christmas.

And by starting early, I’ll be able to have a Christmas without stress and be able to enjoy the magic of this season. Because this time of year should be joyful not stressful. And the best thing about doing the laundry is that I can at the same time have pure avocado oil in my hair and no one sees me..hehe

xoxo, Annika

Med bara 10 dagar kvar till jul, förbereder jag mig för julen genom att göra tvätten klar. Och snart har jag nått slutet på mina tvättkorgar strax innan julen börjar. Jag älskar att förbereda i tid genom att städa, tvätta och snygga till mitt hem, så det kommer att skina på jul.

Och genom att börja tidigt, så kommer jag att kunna ha en jul utan stress och njuta av magin under denna säsong. Eftersom denna tid på året ska vara glad inte stressande. Och det bästa med att tvätta är att jag samtidigt kan ha ren avokado olja i håret och ingen ser mig..hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =