CLASSY CORSET OUTFIT!

When it comes to my style, I really want to shake things up and there is nothing wrong with some beatiful sex appeal as well. So when I wear lingerie-inspired corset, I feel amazing and effortlessly chic. My corset has a simple zipper front and is made of leather imitation so it is incredibly comfortable to wear. And a cool way to wear a corset top is with a pair of skinny jeans, a blazer and black boots with heels. I can wear the blazer or just let it hang over my shoulders and create a cool breeze and it looks fantastic. Since it has a zipper, I chose to take off my necklace and just wear my ring and my bracelet. I want to feel styled but not too much.

I dressed up in this outfit and truly looked at myself in the mirror. And I smiled at what I saw. Because It gives a beautiful hourglass figure and in fact the corset also help to correct bad posture, because it provides extra support to the back. So it has several great features beside I feel, you look perfect today! You’re flawless girl! And what woman doesn’t want to feel beautiful and sexy when passing a mirror? I do!

xx, Annika

När det gäller min stil, vill jag verkligen skaka till saker och ting, och det är inget fel med någon vacker sex appeal också. Så när jag bär underkläderinspirerad korsett, känner jag mig fantastisk och enkel chic. Min korsett har en enkel dragkedja framtill och är tillverkad av läderimitation, så den är otroligt bekväm att bära. Och ett coolt sätt att bära en korsett är med ett par tighta jeans, en blazer och svarta stövlar med klackar. Jag kan bära blazern eller bara låta den hänga över axlarna och skapa en sval bris och det ser fantastiskt ut. Eftersom den har en dragkedja valde jag att ta av mig halsbandet och bara bära min ring och mitt armband. Jag vill känna mig stylad men inte för mycket.

Jag klädde upp mig i denna outfit och verkligen tittade på mig själv i spegeln. Och jag log mot det jag såg. För det ger en vacker timglasfigur och faktiskt så hjälper korsetten också att korrigera dålig hållning, för den ger extra stöd åt ryggen. Så den har flera bra funktioner förutom att jag känner mig, du är perfekt idag! Du är vacker! Och vilken kvinna vill inte känna sig vacker och sexig när hon passerar en spegel? Jag vill!

xx, Annika

2 thoughts on “CLASSY CORSET OUTFIT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 12 =