CLOTHES ARE JUST LIKE FRIENDS, YOU WANT QUALITY NOT QUANTITY!

It is absolutely incredible how many words I have inside me regarding my wardrobe. In fact, this wardrobe challenge turns out to be something much bigger than I could even imagine. It shows me how easily I can change my thoughts immediately. In fact, if the wardrobe gives me the pleasure and happiness of being myself. Then I can use that satisfaction feeling throughout my life. But is it really that simple to feel satisfaction?

Yes, but it is not really about the wardrobe, it can be anything that gives me good feelings. And when I feel truly happiness that feelings envelops and protects me. It lift me up and make me feel energized. It is a feeling that is so heavenly amazing, that I promise you, that I will never ever let go of that feeling in my within!

xoxo Annika

Det är helt otroligt hur många ord jag har inuti mig om min garderob. I själva verket visar det sig att denna garderobutmaning är något mycket större än jag ens kunde föreställa mig. Det visar mig hur lätt jag kan ändra mina tankar omedelbart. I själva verket, om garderoben ger mig nöjen och lyckan att vara mig själv. Då kan jag använda den tillfredsställelse känslan under hela mitt liv. Men är det verkligen så enkelt att känna tillfredsställelse?

Ja, men det handlar egentligen inte om garderoben, det kan vara allt som ger mig goda känslor. Och när jag känner verkligen lycka, omslutas och skyddar känslorna mig. Det lyfter mig och får mig att känna mig energifylld. Det är en känsla som är så himmelsk fantastisk, att jag lovar dig, att jag aldrig någonsin kommer att släppa taget om den känslan inom mig!

Kram Annika

One thought on “CLOTHES ARE JUST LIKE FRIENDS, YOU WANT QUALITY NOT QUANTITY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 − ett =