FLOWER POWER JUMPSUIT!

Sometimes we just have to let our outfit do the talking for us. That happened when I found this flower-power-jumpsuit that has a captivating look, so chic, so flirty, so flower power. It’s so incredibly with the pattern and the fabric has a slight sheen and it’s satiny, which is a real plus for how the pant legs fall. And the wide legs definitely give it that perfect 70’s flair. I would definitely wear this in public and I’m sure I would make people smile. But I see this jumpsuit as an art, not my ” the day-in, day-out clothes I wear. Because when I wear this art, I feel unstoppable – I’m”on top of the moon”.

I have to have the ”happy factor” that relates to my clothes, as well as the balance in my wardrobe. Like this jumpsuit, which provides the balance between practical objects and pieces, that warm my heart and hopefully yours hearts as well and gives smiles to our faces.

xx, Annika

Jaded London flare leg catsuit baroque leopard – jumpsuitbrown/black/yellow

Ibland måste vi bara låta vår outfit tala för oss. Det hände när jag hittade den här flower-power-jumpsuit och den är en fängslande look, så chic, så flirtig, så flower power. Den är otrolig vacker med mönstret och tyget har en lätt glans och det är satin, vilket är ett riktigt plus för hur byxbenen faller. Och de breda benen ger det definitivt den perfekta 70-talskänslan. Jag skulle definitivt bära den här offentligt och jag är säker på att jag skulle få människor att le. Men jag ser denna jumpsuit som en konst, inte min ”dag-in, dag-out kläder jag bär. För när jag bär denna konst, känner jag mig ostoppbar – jag är ”on top of the moon”.

Jag måste ha den ”lyckliga faktorn” som relaterar till mina kläder, liksom balansen i min garderob. Som denna jumpsuit, som ger balansen mellan praktiska föremål och stycken, som värmer mitt hjärta och förhoppningsvis ditt hjärta också och ger leenden till våra ansikten.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + tretton =