FRENCH TOUCH IN SWEDEN!

I’m not in Paris, but with berets on my head, I always feel just as French. So I just love that I can throw a beret on anything and call it a Parisian look. My beret mostly helps make my simple way of dressing more interesting. I think I can wear a beret with quite anything, since there’s so many different styles and colors.

But I prefer a black beret because it suit me better with a ordinary black beret on my head. It’s the perfect retro touch to my outfit, which is why I like to wear it with a modern look. And it’s classic, never going out of style!

xx, Annika

Jag är inte i Paris, men med basker på huvudet känner jag mig alltid lika fransk. Så jag älskar att jag bara kan kasta en basker på vad som helst och kalla det ett Parisiskt utseende. Min basker hjälper till att göra mitt enkla sätt att klä mig mer intressant. Jag tror att jag kan bära en basker med nästan vad som helst, eftersom det finns så många olika stilar och färger. 

Men jag föredrar en svart basker eftersom det passar mig bättre med en svart basker på huvudet. Det är den perfekta retro touchen till min outfit, vilket är anledningen till varför jag gillar att bära den med ett modernt utseende. Och den är klassiskt, går aldrig ur stil!

xx, Annika

4 thoughts on “FRENCH TOUCH IN SWEDEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − sex =