GIFTS THAT NEVER FAIL TO IMPRESS!

How much do we not love beautiful red tones in lace and silk. And as a woman, I love wearing beautiful lingerie every day. It makes me feel so beautiful and feminine. I actually prefer silk and lace, because I love the feel of the material against my skin. And everything that makes me feel good, I want in my everyday life.

And I do think the foundations of your dress/clothes are of the upmost importance and in order to show your figure, details such as your lingerie will be more important than you ever realized. So the little details do matter, from the shape and from the color of your Lingerie.

I really love sensual lingerie but I also love comfortable cozy garments in the best quality as well. So now that we are approaching Christmas, nothing can go wrong with a Christmas present containing beautiful lingerie for your beloved woman.

xx, Annika

Hur mycket älskar vi inte vackra röda toner i spets och siden. Och som kvinna älskar jag att bära vackra underkläder varje dag. Det får mig att känna mig så vacker och feminin. Jag föredrar faktiskt siden och spetsar, för jag älskar känslan av materialet mot min hud. Och allt som får mig att må bra, vill jag ha i min vardag.

Och jag tror att grunden för din klänning / kläder är av yttersta vikt och för att visa din figur kommer detaljer som dina underkläder att vara viktigare än du någonsin insett. Så de små detaljerna spelar roll, från formen och från din underklädes färg.

Jag älskar verkligen sensuell underkläder men jag älskar också bekväma mysiga plagg i bästa kvalitet också. Så nu när vi närmar oss jul kan inget gå fel med en julklapp som innehåller vackra underkläder till din älskade kvinna.

xx, Annika

3 thoughts on “GIFTS THAT NEVER FAIL TO IMPRESS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =