HAPPY FIRST SUNDAY OF ADVENT!

With only 23 more days until Christmas, I can feel the Christmas magic as I look out and see the beautiful snowflakes fall from the sky. It grabs my heart and I close my eyes. The sense of internal beauty and an inner sense of pleasure catch me so easy.

There is beauty all around me and it is something that can be felt every day. And when I embrace that feeling, the more beautiful I will feel, the more confidence I will radiate. And I feel just as beautiful, as glittering snowflakes that fall so beautifully from the sky and the snow that glitters on the ground. Being in this very moment and being able to feel what I feel, is so precious to me.

xoxo, Annika

Med bara 23 dagar till jul, kan jag känna julmagin när jag ser ut och ser de vackra snöflingorna falla från himlen. Det tar tag i mitt hjärta och jag sluter mina ögon. Känslan av inre skönhet och en inre känsla av nöje fångar mig så lätt.

Det finns skönhet runt omkring mig och det är något som kan kännas varje dag. Och när jag omfamnar den känslan, desto vackrare kommer jag att känna mig, desto mer självförtroende kommer jag att stråla. Och jag känner mig lika vacker, som glittrande snöflingor som faller så vackra från himlen och snön som glittrar på marken. Att vara i just detta ögonblick och kunna känna det jag känner, är så värdefullt för mig.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 10 =