Happy New Year!

Now it’s 2019 and I’m back!

For me, winter and Christmas have always been so magical, with the balance between the dark and the twinkling lights. But getting the same magic feeling every day, all year round, is actually something I intend to do. It’s just about letting the magic flow and the inner glitter glow!

But no whiskey is needed to get the magic in Annika’s life, I don’t even drink Whiskey. But nowadays I feel like Sue Ellen in the series Dallas, when the carafe in crystal stands so nicely in my living room and glitters … hehe.

xoxo, Annika

Nu är det 2019 och jag är tillbaka!

För mig har alltid vintern och julen varit så magiska, med balansen mellan mörkret och de tindrande ljusen. Men att få in samma magiska känsla varje dag, året runt, är faktiskt något jag tänker göra. Det handlar bara om att låta magin flöda och det inre glittra!

Men inte behövs det whiskey för att få in magin i Annikas liv, för jag dricker inte ens Whiskey. Men numera så känner jag mig som Sue Ellen i serien, Dallas, då karaffen i kristall står så fint i mitt vardagsrum och glittrar…hehe.

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − två =