HOW TO ACHIEVE A PERFECT MORNING!

Rising early, having routines and structures and surrounding myself with as much positivity. It really makes me achieve ”live my best life” every days. I focus on the importance of sleep, skin care, self care, food and how everything is interconnected.

I like to get up at 6:30, it’s always my favourite time. And the first success for me is to start a day with a smile, It makes me feel amazing.

I drink one glass of lemon water. It makes me alkaline. I do an 11 -minute workout first thing in the morning. Feels so nice to get the body started.

For breakfast, I eat as healthy as I can, but I do love a cup of coffee. Take a shower, get ready. Get to work.

That’s what my perfect morning looks like. But it’s more important to find what actually works for you and run with it. Try new things, some things might not work but others will, and work out a routine, a mindset and a way of life that helps you live your best life as often as possible.

xoxo, Annika

Stiga upp tidigt, ha rutiner och strukturer och omger mig själv med så mycket positivitet. Det får mig verkligen att uppnå ”lever mitt bästa liv” varje dag. Jag fokuserar på vikten av sömn, hudvård, självomsorg, mat och hur allt är sammankopplat.

Jag gillar att gå upp vid 6:30, det är alltid min favorit tid. Och den första framgången för mig är att börja en dag med ett leende, det får mig att känna mig fantastisk.

Jag dricker ett glas citronvatten. Det gör mig alkalisk. På morgonen kör jag en 11-minuters träning. Känns så skönt att få igång kroppen.

Till frukost äter jag så nyttigt som möjligt, men jag älskar en kopp kaffe. Tar en dusch, gör mig iordning. Börjar jobba.

Det är så som min perfekta morgon ser ut. Men det är viktigt att hitta vad som verkligen fungerar för dig och köra på det. Prova nya saker, vissa saker kanske inte fungerar, men andra kommer, och utarbeta en rutin, ett tankesätt och ett sätt att leva som hjälper dig att leva ditt bästa liv så ofta som möjligt.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =