I actually can choose my thoughts!

I have always had so many thoughts about how I actually can choose my thoughts. As in my case, I could have chosen to be jealous of all the healthy, beautiful, smart and cool friends I had. Because I was very sick, I was not beautiful, I was not smart and I was definitely not cool!

But instead, I painted a sun in my heart that shines everyday! And that sun gave me my inner joy and strength so that I could fight every day and finally recover. And when I think about how I’ve been thinking, I understand what incredible cleverness I possess. And on top of that, it has given me my inner and outer beauty! And in fact, I’m very cool, because it’s cool that I’ve changed my whole life with my positive thoughts!

But what I love most with me, is my inner happiness, the happiness of living and just being Annika!

xoxo, Annika

(I have coconut oil in my hair..hehe)(Jag har kokosolja i mitt hår..hehe)

Jag har alltid haft så många tankar om hur jag faktiskt kan välja mina tankar. Som i mitt fall så kunde jag ha valt att vara avundsjuk på alla friska, vackra, smarta och coola vänner jag hade. För jag var väldigt sjuk, jag var inte vacker, jag var inte smart och jag var definitivt inte cool!

Men istället så målade jag en sol i mitt hjärta som lyser varje dag! Och den solen gav mig min inre glädje och styrka, så att jag kunde kämpa varje dag och slutligen bli frisk. Och när jag tänker på hur jag har tänkt, så förstår jag vilken otroligt smarthet jag besitter. Och på köpet har det gett mig min inre och yttre skönhet! Och faktiskt så är jag väldigt cool, för visst är det coolt att jag har ändra hela min livs situation med mina positiva tankar!

Men det jag älskar mest med mig är min inre lycka, lyckan över att få leva och bara vara Annika! 

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 6 =