I CAN LOOK GREAT WITH THE RIGHT INSPIRATION!

Depending on my mood, I opinion of fashion and expressing myself through clothing will vary. When I wearing an outfit that fits so right and looks great on me, my mood makes me feel powerful and lovely. I’ve figured out what shapes and colors I like. I know how I prefer to dress, and I feel very confident and very myself in the things I wear.

I honestly love to set goals and take control over my life. Even my clothes enable me to have the lifestyle that I want. And my goal here is to craft some ideal vision that I can attainable and be creative. And I truly believe that this lead myself to the career and life of my dreams.

xoxo Annika

Beroende på mitt humör, min åsikt om mode och uttrycka mig genom kläder kommer att variera. När jag bär en outfit som passar så rätt och ser bra ut på mig, mitt humör får mig att känna mig kraftfull och härlig. Jag har kommit fram till vilka former och färger jag gillar. Jag vet hur jag föredrar att klä mig, och jag känner mig självsäker och mycket mig själv i de saker jag bär.

Jag älskar ärligt att sätta mål och ta kontroll över mitt liv. Till och med mina kläder gör det möjligt för mig att ha den livsstil jag vill ha. Och mitt mål här är att skapa en idealisk vision som jag kan uppnå och vara kreativ. Och jag tror verkligen att detta leder mig till mina drömmars karriär och liv.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =