I FEEL INSTANTLY HAPPIER!

With only 17 more days until Christmas, I sip on a beautiful ruby-colored wine and I feel the aroma of rosé, green and black pepper from the roast in the oven. And while I gently stir in the red wine sauce, I realize how all these different scents pair so nicely together.

The wine gives me the warm feeling, my heart gives me the happiness and the food gives me all the right smells. So all this together gives me a rush of happiness and I can feel it throughout my body. I actually feel so productive right now and I think that the wine really gave me a kick of pleasure from drinking it hehe 

xoxo, Annika

 Med bara 17 dagar kvar till jul, sippar jag på ett vackert rubinfärgat vin och jag känner doften av rosé, grön och svartpeppar från steken i ugnen. Och medan jag försiktigt rör om i rödvinssåsen, inser jag hur alla dessa olika dofter parar sig så fint tillsammans.

Vinet ger mig den varma känslan, mitt hjärta ger mig lyckan och maten ger mig alla rätta dofter. Så allt detta tillsammans ger mig ett rus av lycka och jag kan känna det i hela kroppen. Jag känner mig faktiskt så produktiv just nu och jag tror verkligen att vinet gav mig en kick av nöje att av dricka det hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =