I renovate my beautiful flat!

My flat is from the late 1800’s, has 3.40 high ceilings, parquet floors, high doors and two tiled ovens, so it’s incredibly beautiful. Now, I’m doing a major renovation and it’s so inspiring. The walls have been taken down so now is my new living room 54 sqm huge. The old living room becomes my new bedroom. And my old bedroom becomes my youngest son, Theodors, room. I live in complete chaos and I just love it.

My goal is that everything will be done for Christmas. Because I’m addicted to everything when it comes to Christmas – I breathe, love and live for the Christmas!

xoxo, Annika

This will be Theodor’s new room and will be painted in an another color. He doesn’t like pink on his walls! 😉

Detta kommer att bli Theodors nya rum och kommer att målas om. Han gillar inte rosa på sina väggar! 😉

And this beautiful living room is now my new bedroom, just love it!

Och det här vackra vardagsrummet är nu mitt nya sovrum, bara älska det!

And this will be my new living room, so beautiful! Can’t wait until I can start decorating!

Och det här blir mitt nya vardagsrum, så vackert! Kan inte vänta tills jag kan börja inreda!

Min våning är från slutet av 1800-talet, har 3,40 högt i tak, parkettgolv, höga dörrar och två kakelugnar, så det är otroligt vackert. Nu gör jag en stor renovering och det är så inspirerande. Väggarna har tagits ner så nu är mitt nya vardagsrum 54 m². Det gamla vardagsrummet blir mitt nya sovrum. Och mitt gamla sovrum blir min yngste son, Theodors, rum. Jag lever i komplett kaos och jag bara älskar det.

Mitt mål är att allt ska vara klart till jul. Eftersom jag är beroende av allt när det kommer till julen – jag andas, älskar och lever för julen!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =