I WANTED SOMETHING DRAMATIC!

The first time I saw this dress, it actually took my breath away. It felt totally blissful and overwhelming, it was little like magic, because I felt that warm fuzzy in-love feeling and I knew it was the one. This dress was also different and contemporary, but so classic all at the same time and I wanted something unique.

And as soon as I put it on, I knew it was it. Because this dress is a work of art in satin full of beautiful dreamy ruffles and lovable puff sleeves. It really has the royal feeling and make me feel like a beautiful free-spirited Goddess. And what I also love with this dress is that it emphasize my hourglass shape, so it give me the perfect silhouette.

xx, Annika

Första gången jag såg den här klänningen tog den verkligen andan ur mig. Det kändes helt lyckligt och överväldigande, det var lite som magi, för jag kände den varma suddiga kärlekskänslan och jag visste att det var den. Denna klänning var också annorlunda och samtida, men så klassisk på samma gång och jag ville ha något unikt.

Och direkt när jag tog på mig den, så visste jag att det var den. För den här klänningen är ett konstverk i satin full av vackra drömmande volanger och älskvärda puffärmar. Det har verkligen den kungliga känslan och får mig att känna mig som en vacker frisinnig gudinna. Och det jag också älskar med den här klänningen är att den betonar min timglasform, så den ger mig den perfekta silhuetten.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − tre =