I WISH YOU A WONDERFUL 2TH OF ADVENT!

With only 16 days for Christmas, I am so happy that December is here and it feels like we are all in this together. The city was filled with happy people, they played Christmas music and beautiful Christmas decorations adorned the whole city. Like my childlike faith, that still exist within me, I love all the fun and festive things. And I truly believe that it lead to more joy, contentment and happiness in my life.

After all, I love Christmas unconditionally and unreservedly. For me, Christmas means calm, warmth, happiness and love. Such fine qualities that will always warm my heart and make me happy.

xoxo, Annika

Med bara 16 dagar kvar till jul, är jag så glad att december är här och det känns som om vi alla är i detta tillsammans. Staden var fylld med glada människor, de spelade julmusik och vackra juldekorationer prydde hela staden. Som min barnsliga tro, som fortfarande finns inom mig, älskar jag alla roliga och festliga saker. Och jag tror verkligen att det leder till mer glädje, belåtenhet och lycka i mitt liv.

Jag älskar ju julen alldeles villkorslöst och förbehållslöst. För mig betyder julen lugn, värme, lycka och kärlek. Sådana fina egenskaper som alltid värmer mitt hjärta och gör mig lycklig.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 15 =