I WISH YOU A WONDERFUL 4TH OF ADVENT!

With only 2 days for Christmas, there’s just something magical about the darkness. And at night time I truly feel the Christmas spirit inside my heart and I get an absolutely enchanting experience. And as a night owl the night time is my life. It’s as my mind ideas come to life and I get more inspiration and creativity. It feels like a magical gift that becomes a focus of my life and guides me forward.

So the season of Christmas is truly a blessing for me. In fact, I just love to feel the December breeze against my face and that’s actually enough to put me in the Christmas spirit.

xoxo, Annika

Med bara 2 dagar kvar till jul, är det bara något magiskt med mörkret. Och på kvällen känner jag verkligen jul stämningen i mitt hjärta och jag får en helt förtrollande upplevelse. Och som en nattugla är nattetiden mitt liv. Det är som mina tankar kommer till liv och jag får mer inspiration och kreativitet. Det känns som en magisk gåva som blir ett fokus i mitt liv och vägleder mig framåt.

Så julsäsongen är verkligen en välsignelse för mig. I själva verket älskar jag bara att känna decemberbrisen mot mitt ansikte och det är faktiskt tillräckligt för att sätta mig i jul stämning.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =