I’M FEELING FESTIVE!

With only 22 more days until Christmas, I have to say that Christmas is something I take very seriously. And truth be told, I’ve been counting down the seconds until this day since November 16 (the day after my daughter’s birthday). Everything about Christmas is so bright and the atmosphere brings me so much joy to plan and create my home.

December is my absolute favorite month of the year. And even though I go all out with Christmas decorations, my home must have a warm beautiful and stylish look and not too much of everything. Of course, I have also compiled a list of Christmas presents for my children. And I really invested in the packaging, because beautifully wrapped Christmas presents can even become part of Christmas decor. Actually, it is the first impression that your presents get when they lie there under the tree during the days leading up to Christmas.

xoxo, Annika

Med bara 22 dagar kvar till jul, måste jag säga att jul är något jag verkligen tar på allvar. Och sanningen är, att jag har räknat ner sekunderna till denna dag sedan 16 november (dagen efter min dotters födelsedag). Allt om julen är så ljust och stämningen ger mig så mycket glädje att planera och skapa i mitt hem.

December är min absoluta favoritmånad på året. Och även om jag lägger all min energi på juldekorationer, måste mitt hem ha ett varmt, vackert och snyggt utseende och inte för mycket av allt. Naturligtvis har jag också samlat en lista över julklappar till mina barn. Och jag satsade verkligen på inpackningen, för vackert inslagna julklappar kan till och med bli en del av julinredning. Egentligen är det det första intrycket som dina presenter får, när de ligger där under trädet under de dagar fram till jul.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 2 =