IT’S A LITTLE PIECE OF JOY!

Todays outfit is a little black dress, that I intended on wearing for a date night with my man. And I’m so happy to finally be able to own a piece of this art in my wardrobe. I’ve been waiting for this dress for so long. Because it has been out of stock in my size. So I saved this item and select notify me when it is back in stock. And after a while the dress come back and I bought it right away. And even before it arrived, I just knew that this dress will be my favorite dress ever.

And I was so right with that feeling. This outfit is a personal favorite because it feels sexy and fits my body so well. I never like to have “too much” of any one style and prefer to contrast my looks to give balance and fluidity to my style. But generally, I’m also just trying to wear things that make me feel good regardless of where I’m going because its nice to feel beautiful.

xx, Annika

Dagens outfit är en liten svart klänning som jag tänkte ha på mig för en date kväll med min man. Och jag är så glad att äntligen kunna äga ett stycke av denna konst i min garderob. Jag har väntat på den här klänningen så länge. Eftersom den har varit slut i lager i min storlek. Så sparade jag den här artikeln och valde meddela mig när den finns i lager igen. Och efter ett tag kom klänningen tillbaka och jag köpte den direkt. Och redan innan den anlände visste jag bara att den här klänningen kommer att bli min favoritklänning någonsin.

Och jag hade så rätt med den känslan. Denna outfit är en personlig favorit eftersom den känns sexig och passar min kropp så bra. Jag gillar aldrig att ha ”för mycket” av någon stil och föredrar att kontrastera mitt utseende för att ge balans och flyt i min stil. Men i allmänhet försöker jag bara bära saker som får mig att må bra oavsett vart jag ska eftersom det är trevligt att känna mig vacker.

xx, Annika

2 thoughts on “IT’S A LITTLE PIECE OF JOY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 17 =