IT’S THE SEASON TO WEAR RED!

With only 25 more days until Christmas, it’s that time of year when red is such a festive shade to wear. For me, personally, I love black it is my favorite color when it comes to clothes, and I think that it’s a very attractive color overall. But the color red it gathers a lot of attention due to how vibrant the color is. So a sexy red lingerie, I can wear often, but when it comes to clothes I wear red clothes more during this season.

So wearing red and having this beautiful color in my home around Christmas symbolizes romance, happiness, joy and peace for me. The color really makes me feel so cozy inside and all of me smile. And with that smile I can spread some joy to others. That’s what Christmas is really all about, to spreading love, happiness and warmth, isn’t it?

xoxo, Annika

Med bara 25 dagar till jul är det den tiden på året då rött är en så festlig nyans att bära. För mig, personligen, älskar jag svart, det är min favoritfärg när det gäller kläder, och jag tycker att det är en väldigt attraktiv färg totalt sett. Men färgen röd den samlar mycket uppmärksamhet på grund av hur levande färgen är. Så en sexig röd lingerie kan jag bära ofta, men när det gäller kläder bär jag röda kläder mer under den här säsongen.

Så att bära rött och att även ha denna vackra färg i mitt hem runt jul, symboliserar romantik, lycka, glädje och lugn för mig. Färgen får mig verkligen att känna mig så mysig inombords och hela jag ler. Och med det leendet kan jag sprida lite glädje till andra. Och det är väl vad julen egentligen handlar om, att sprida kärlek, lycka och värme, eller hur?

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =