LET’S GET CUTE!

This face of delight is because I adore my jewellery that perfectly compliments my outfits. It’s a timeless look and you know how much I enjoy those. It’s bringing me that clean beautiful comfortable pearl style. And adding contrast between items can help define your look. If I’m going with the navy blazer dress with the gold buttons combined with the pearl gold jewelery as seen here, I think the whole outfit blends together in a beautiful way.

I love everything with a gold combination, so once I’ve got the colors and tones sorted it’s the key to make sure the fit is right for me. Even when it comes to the coffee mug, which goes in the white and gold style, it makes me feel incredibly beautiful. And the coffee tastes so heavenly good and boost my whole system naturally.

All these little details that make me feel so wonderfully good, make me feel cute even on the inside. And when my inside feels good, it reflects my exterior and it’s combination that goes hand in hand.

xx, Annika

Detta ansikte av glädje beror på att jag älskar mina smycken som perfekt kompletterar mina kläder. Det är en tidlös look och du vet hur mycket jag tycker om dem. Det ger mig den rena vackra bekväma pärlstilen. Och att lägga till kontrast mellan objekt kan hjälpa till att definiera ditt utseende. Om jag tar den marinblå blazer klänningen med guldknapparna i kombination med pärla guldsmycken som vi ser här, tror jag att hela outfit passar in på ett vackert sätt.

Jag älskar allt med en guldkombination, så när jag väl har sorterat färgerna och tonerna är det nyckeln till att stilen passar mig. Även när det gäller kaffekoppen, som går i vit- och guldstil, får det mig att känna mig otroligt vacker. Och kaffet smakar så himmelskt gott och boostar hela mitt system naturligt.

Alla dessa små detaljer som får mig att känna mig så underbart bra, får mig att känna mig söt även på insidan. Och när mitt inre känns bra återspeglar det mitt yttre och det är en kombination som går hand i hand.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + tolv =