LOVE AT FIRST SIGHT!

With only 6 days for Christmas, as a chocolate lover I thinking of this small beauty. Because seriously, who doesn’t like to drool over a perfectly dreamy chocolate truffles? This chocolate truffles are decadent and so creamy. Seriously, I can’t stop after one piece because they are so delicious. And actually, I fantasize at the perspective of sinking my teeth in them and eat them all before Christmas Eve.

And with cacao you receive all of the benefits, such as iron, incredible antioxidant, magnesium and calcium. And for me, I love cacao because it’s full of the bliss known to improve wellbeing, happiness and joy. And I find myself incredibly inspired of its scents and flavors. And if my, Handsome, would please or surprise me with into said truffles, I would marry him instantly…hehe

xoxo, Annika

Med bara sex dagar kvar till jul, tänker jag som chokladälskare på denna lilla skönhet. För allvarligt, vem gillar inte att dregla över en perfekt drömmande chokladtryffel? Denna chokladtryffel är dekadent och så krämig. På allvar kan jag inte sluta efter en bit eftersom de är så läckra. Och faktiskt fantiserar jag i perspektivet att sjunka tänderna i dem och äta dem alla före julafton.

Och med kakao får du alla fördelar, som järn, antioxidant, magnesium och kalcium. Och för mig, så älskar jag kakao eftersom det är fullt av salighet som är känd för att förbättra välbefinnande, lycka och glädje. Och jag finner mig otroligt inspirerad av dess dofter och smaker. Och om min, Handsome, skulle behaga eller överraska mig med ovannämnda tryfflar, skulle jag gifta mig med honom direkt … hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − två =