Our love is indescribable!

It was my daughter, Nathalie, who 4 years ago adopted Bebban from Linda Lucas shelter on Kreta. But over time she became my dog, so she lives with me. We are really together all day long and our love is indescribable!

Bebban doesn’t like to swim, she rather just play at the beachside with me. So if I swim away from her she becomes worried and follows me with her eyes. If the children try to take a walk with her, she refuses!

And even if it’s just a bridge between us, Bebban thinks that it’s unnecessarily far…hehe

I love her!!

xoxo, Annika

Det var min dotter, Nathalie, som 4 år sedan adopterade Bebban från Linda Lucas hundgård på Kreta. Men med tiden blev hon min hund, så hon bor hos mig. Vi är verkligen tillsammans hela dagen och vår kärlek är obeskrivlig!

Bebban gillar inte att simma, utan leker hellre på stranden med mig. Så om jag simmar ifrån henne blir hon orolig och följer mig med blicken. Om barnen försöker gå på en promenad med henne, så vägrar hon!

Och även om det bara är en bro mellan oss, tycker Bebban att det är onödigt långt…hehe

Jag älskar henne!!

Kram Annika

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − två =