Pork fillet in creamy sauce!

This dish is delicious and has a magnificent taste!

1 kg pork fillet
15 sun dried tomatoes in oil
3 garlic clove
2 meat broth
1 leek
2 teaspoons chinese soy sauce
6 dl cream
4 dl creme fraiche
Salt & black pepper
Butter to frying

Do this: 

Slice the pork fillet into 1½ cm slices.
Heat butter in a frying pan and brown the meat around.
Salt and peppers and then put the meat in an oven form.
Let the sun dried tomatoes drain off the oil.
Shred the leek and the sun dried tomatoes.
Mash the leek in a little butter. and then pour on cream and creame fraiche.
Add the broth, tomatoes, soya and squeeze into the garlic.
Let the sauce get a boil.
Pour the sauce over the pork fillet and run in the oven at 200 degrees for about 15 minutes.
Serve with boiled rice.

xoxo, Annika

Denna maträtt är utsökt och har en magnifik smak!

1 kg fläskfilé
15 soltorkade tomater i olja
3 vitlöksklyfta
2 köttbuljongtärning
1 purjolök
2 tsk kinesisk soja
6 dl grädde
4 dl creme fraiche
Salt & svartpeppar
Smör till stekning

Gör så här:
Putsa och skiva fläskfilén i skivor om 1½ cm.
Häll upp smör i en stekpanna och bryn köttet runt om.
Salta och peppra och lägg sedan köttet i en ugnsform.
Låt de soltorkade tomataterna rinna av från oljan.
Strimla purjolöken och de soltorkade tomaterna.
Fräs purjolöken i lite smör. och häll sedan på grädde och creme fraiche.
Lägg i buljongtärningen, tomaterna, soyan och pressa i vitlöken.
Låt såsen få en uppkok.
Häll såsen över fläskfilén och kör klart i ugnen på 200 grader på ca 15 minuter.
Servera tillsammans med kokt ris.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =