RELATIONSHIPS AND CATFISH ONLINE!

People who have their images stolen online are put in an awkward and sometimes a very dangerous situation. For me, it started with my Instagram friends sending messages asking if this new account was really me? It wasn’t, so I reported it to Instagram which deleted the account directly. The next day a new fake account appeared. Instagram deleted it again. The next day another new fake account appeared and now ask my followers for money – that is not okay!

Although this is unpleasant, another page turned out, which to me was unexpected but so amazing! All the love I have received from my followers is indescribable! Their kind words, dedication and help I have received really show how much they care about me. So now the whole situation has turned into something so beautiful and positive. So even though I have never met my followers in real life, they feel like real friends anyway. I feel so loved and that feeling is the best feeling you can have! And one day this person will also realize that my friends are not following a fake profile, they just follow the real, annikalundkvist67.

xoxo, Annika

Människor som får sina bilder stulna online placeras i en besvärlig och ibland en mycket farlig situation. För mig, så började det med att mina Instagramvänner skickade meddelanden med frågan om det här nya kontot verkligen var jag? Det var det inte, så jag rapporterade det till Instagram som raderade kontot direkt. Nästa dag visades sig ett nytt falskt konto upp, igen raderade Instagram det. Dagen efter det visades sig ett nytt falskt konto upp och nu ber denna person mina följare om pengar – det är inte okej!

Även om detta är obehagligt, visade sig en annan sida, som för mig var oväntad men så fantastisk! All kärlek jag har fått från mina följare är obeskrivlig! Deras vänliga ord, engagemang och hjälpen jag har fått, visar verkligen hur mycket de bryr sig om mig. Så nu har hela situationen förvandlats till något så vackert och positivt. Så även om jag aldrig har träffat mina följare i det verkliga livet, känns de som riktiga vänner ändå. Jag känner mig så älskad och den känslan är den bästa känsla du kan ha! Och en dag kommer den här personen också att inse att mina vänner inte följer en falsk profil, de följer bara den verkliga, annikalundkvist67.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =