Sankta Klara Church!

After having gone wrong for over an hour, I became delighted when I finally found S:ta Klara church at Norrmalm in Stockholm. I have the world’s worst local sense and It’s always a miracle when I find my way home!

But, I still had time to take a cup of coffee outside the church before the meeting. And that was actually so exciting! First, two men came and searched through all the flower arrangements without finding anything. After a while, two policemen came and searched throught the same flowers without finding anything either. The thought struck me that I would look through the flower arrangements as well, but I chose to drink my coffee instead. 

I hope that was the right decision hehe

xoxo, Annika

Efter att ha gått fel i över en timme blev jag so glad när jag äntligen hittade S:ta Klara kyrka på Norrmalm i Stockholm. Jag har världens värsta lokal sinne och det är alltid ett mirakel när jag hittar hem!

Men jag hade fortfarande tid att ta en kopp kaffe utanför kyrkan före mötet. Och det var faktiskt så spännande! Först kom två män och sökte igenom alla blomsterarrangemang utan att hitta någonting. Efter ett tag kom två poliser och sökte igenom samma blommor, utan att hitta något heller. Tanken slog mig att jag också skulle titta igenom blomsterarrangemanget, men jag valde att dricka mitt kaffe istället. 

Jag hoppas det var rätt beslut hehe

Kram Annika

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − tretton =