SANTA’S NAUGHTY OR NICE LIST!

With only 5 days for Christmas, I will say to my Dear Santa, someone as uniquely special as me deserves a beautiful gift. Give me something that speaks my name on it, that are close to my heart. Something sparkling as diamonds, just to show how special I’m to you. I’m going to feel very spoiled when I receives this stunningly Christmas gift. Because I truly believe that I’m on your nice list, dear Santa. But if I don’t, is there any chance you’ll take me off the naughty list?

Because I really wish to hear those sleigh bells near my home this Christmas night. And that you silently put my beautiful Christmas present under my sparkling Christmas tree. Although if I get a bit of coal, I gratefully receive it, because my heart is still very happy and warm…hehe

xoxo, Annika

Med bara fem dagar kvar till jul, säger jag till min kära jultomten, någon så unik speciell som jag förtjänar en vacker gåva. Ge mig något som talar mitt namn på det, som ligger mitt hjärta nära. Något gnistrande som diamanter, bara för att visa hur speciell jag är för dig. Jag kommer att känna mig mycket bortskämd när jag får denna fantastiska julklapp. För jag tror verkligen att jag är på din snälla lista, kära jultomten. Men om jag inte gör det, finns det någon chans att du tar bort mig från den stygga listan?

För jag vill verkligen höra slädklockorna nära mitt hem denna julnatt. Och att du tyst lägger min vackra julklapp under min glittrande julgran. Även om jag får lite kol, så tar jag tacksamt emot, för mitt hjärta är ändå fortfarande väldigt glatt och varmt…hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − sju =