SELF CARE AT CHRISTMAS TIME!

With only 11 days for Christmas, I think giving back to the people who have given you so much over the years is the true definition of priceless. But there’s no reason why I can’t care for myself as I go.

So in between scouring the shops for the perfect gifts for my children. I make sure to take time to myself. Like enjoy sipping on a delicious cup of coffee at a lovely cafe. And there are so many benefits of self care, and a little can go a long way during a busy season like Christmas.

xoxo, Annika

Med bara 11 dagar kvar till jul, tror jag att ge tillbaka till de människor som har gett dig så mycket genom åren, är den verkliga definitionen av ovärderlig. Men det finns ingen anledning till att jag inte kan ta hand om mig själv på vägen.

Så i mellan letande i butiker, efter de perfekta julklappar till mina barn. Så ser jag till att ta mig tid till mig själv. Som att njuta av att smutta på en läcker kopp kaffe på ett härligt kafé. Och det finns så många fördelar med egenvård, och lite kan räcka länge under en hektisk säsong som julen.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sex =