Small details in life!

Something I love with life are all small details that make me feel alive! Small details like drinking coffee while I walk along, Drottninggatan, to the next meeting. And with that feeling within me, combined with a nice dress, shoes and bag makes me ridiculously happy!

I will never get tired of life, because each day I can choose to do everything I love to do. And just the knowledge of it, makes me blessed happy! 

A happy child on Christmas eve fades in comparison with my inner happiness….hehe

xoxo, Annika

Något jag älskar med livet är alla små detaljer som får mig att känna mig levande! Små detaljer som att dricka kaffe medans jag promenerar längs, Drottninggatan, till nästa möte. Och med den känslan inom mig, kombinerad med en fin klänning, skor och väska gör mig löjligt lycklig! 

Jag kommer aldrig att tröttna på livet, för varje dag kan jag välja att göra allt jag älskar att göra. Och bara vetskapen om det, får mig att bli saligt lycklig!

Ett lycklig barn på julafton bleknar i jämförelse med min inre lycka….hehe

Kram Annika 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 13 =