So much kisses!

My daughter’s dog, Armani, has been hanging out with me today at work. Most of all, he wants to sit in my knee and get lots of kisses, then he’s happy!
So, at lunch i gave him so much kisses and now he sleep so well. Now I’m back at work with a big cup of coffee, Christmas music and Armani snoring in the background, cozy!

And the harmony I feel inside fills me with happiness – can’t get enough of life!

xoxo, Annika

Min dotters hund, Armani, har hängt med mig idag på jobbet. Mest av allt vill han sitta i mitt knä och få massor av pussar, då är han lycklig! Så vid lunch överöste jag honom med pussar och nu sover han så gott! Så, nu tillbaka till jobbet med en stor kopp kaffe, julmusik och Armanis snarkning i bakgrunden, mysigt!

Och den harmoni jag känner inombords fyller mig med lycka – kan inte få nog av livet!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fjorton =