THE ART OF ELEGANCE!

When I step in to my walk in closet everything make sense. The feeling is simplicity, elegance and beauty. The whole rhythm, the energy and the feeling encourages me to truly live. I want to throw dinner parties, drinking wine with elegance, listen and laughing with my guests while, Michael Bublé, singing in the background. All this kind of feelings touch my whole soul and I feel incredible. I truly love and value the simplicity, the curiosity and the immense joy of life. In fact, I love that I can choose to embrace my feeling that my wardrobe gives me and use it daily. That in itself is fantastic.

And even elegant women ”like me” get pissed off. But if something bothering me, I just keep cool and come out on top. Because I choose to focus on this gorgeous feelings. Today, I reach out eagerly without fear for new and richer experience with my clothes.

xoxo Annika

När jag går in i min garderob är allt vettigt. Känslan är enkelhet, elegans och skönhet. Hela rytmen, energin och känslan uppmuntrar mig att verkligen leva. Jag vill bjuda på middagsfester, dricka vin med elegans, lyssna och skratta med mina gäster medan, Michael Bublé, sjunger i bakgrunden. All denna typ av känslor berör hela min själ och jag känner mig otrolig. Jag älskar verkligen enkelheten, nyfikenheten och den enorma glädjen i livet. I själva verket, älskar jag att jag kan välja att omfamna min känsla som min garderob ger mig och använda den dagligen. Det i sig är fantastiskt.

Och även eleganta kvinnor ”som jag” blir förbannade. Men om något stör mig så håller jag mig sval och kommer tillbaka till topp känslan. Eftersom jag väljer att fokusera på dessa underbara känslor. Idag, når jag ivrigt utan rädsla för ny och rikare upplevelse med mina kläder.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =