THE IMPORTANCE OF INSPIRATION!

With only 14 days for Christmas, there’s no better time of year to decorate than at Christmas time. I know one thing for sure, I can create magic by simply using my creativity. And when I visit a store or read a magazine filled with Christmas, I get very inspired to work on my own magic.

But I always write a list that helps me enjoy the whole process. A list that includes decoration, Christmas presents, Christmas food, pastries, Christmas candies and much more. So I never feel overwhelmed or stressed, just calm and expectant.

xoxo, Annika

Med bara 14 dagar kvar till jul, finns det ingen bättre tid på året att dekorera än vid jultiden. Jag vet en sak säkert, jag kan skapa magi genom att helt enkelt använda min kreativitet. Och när jag besöker en butik eller läser en tidning fylld med jul blir jag väldigt inspirerad att arbeta med min egen magi.

Men jag skriver alltid en lista som hjälper mig att njuta av hela processen. En lista som inkluderar dekoration, julklappar, julmaten, bakverk, julgodis och mycket mer. Så jag känner mig aldrig överväldigande eller stressad, bara lugn och förväntansfull.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 7 =