THE MAGICAL TIME IS HERE!

With only 26 more days until Christmas, I’m going to transform my home to a magical Christmas space. I live in a very beautiful old flat and lucky to have the space to create magic. And for me it is very important that my home feels warm and happy. And with lots of Christmas sparkle in the color gold, red and green, I will turn my home into a festive magic wonderland. And I can really decorate beyond my wildest dreams.

I can hear the church bells ring when I walk thru the city. Everything is so beautiful in the colors silver, red and green, wrapped up like a gift for me. And I feel lika I’m five years old again and I want to build a snowman. That is exactly the feeling I want to bring home to me. Every day life should feel like taken from a beautiful Christmas story. Where I’m landing on a bed of snow who feels warm somehow.

xoxo, Annika

Med bara 26 dagar till jul kommer jag att förvandla mitt hem till ett magiskt julrum. Jag bor i en mycket vacker gammal lägenhet och har tur att få utrymme att skapa magi. Och för mig är det mycket viktigt att mitt hem känns varmt och lyckligt. Och med massor av jul glitter i färgerna guld, röd och grön, kommer jag att förvandla mitt hem till ett festligt magiskt underland. Och jag kan verkligen dekorera bortom mina vildaste drömmar.

Jag kan höra kyrkklockorna ringa när jag går genom staden. Allt är så vackert i färgerna silver, rött och grönt, förpackat som en present till mig. Och det känns som om jag är fem år gammal igen och vill bygga en snögubbe. Och det är exakt den känslan jag vill ta hem till mig. Varje dag ska livet känns som hämtat från en vacker julhistoria. Där jag landar på en snöbädd som på något sätt känns varm.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 1 =