The power of smiling!

There is a favorite outfit I wear every day – my smile! I’ve always known that my smile can change my brain. It really is the key to my health, success and sense of happiness. I also feel that the smile gives me so much energy that I’m never tired. 

So, I really know about the actual power of smiling – it heals you!

xoxo, Annika

Det finns en favorit klädsel jag bär varje dag – mitt leende! Jag har alltid vetat att mitt leende kan förändra min hjärna. Det är verkligen nyckeln till min hälsa, framgång och känsla av lycka. Jag känner också att leendet ger mig så mycket energi att jag aldrig är trött.

Så, jag vet verkligen om den faktiska makten med att le – det helar dig!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tretton =