There is no limit to my happiness!

I usually can express myself very easily, but now when I’m sitting here with my computer, I don’t find the correct words. But if I still try to explain how I feel and where I’m in life, I only have one word and that is – Paradise!

Because happiness is inside of me, it always has been. And I simply allow the happiness, the gratitude and the joy to just flow!

xoxo, Annika

Jag brukar alltid kunna uttrycka mig väldigt lätt, men nu när jag sitter här med min dator så finner jag inte de rätta orden. Men om jag ändå ska försöka förklara hur jag mår och var jag befinner mig i livet, så har jag bara ett ord och det är  – Paradiset!

Eftersom lyckan finns inuti mig, så har det alltid varit. Och jag tillåter helt enkelt lyckan, tacksamheten och glädjen att bara flöda!

Kram Annika

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 4 =