TO FEEL EVEN BETTER!

Can I feel better even though I feel good? It’s a thought I have every day. Because, if I continue to boost my thoughts with strength, positivity and joy. Then I truly believe that I can reach indescribable heights of happiness.

So, how do I feel good – to feel even better?

Nr. 1 Some of my clothes are powerful, some are fun, some are sexy and so on. And I have notice that my clothing and outfit choices actually affect my personality, mood and my emotions. They make me feel ”I feel better” too.

Nr. 2 The food I eat also makes me happy. If I eat healthily, the body feels great, but even if I eat junk food and really enjoy it, the body feels great as well.

Nr. 3 I love to be awake but I also love to sleep, so it also makes me feel balanced and really enjoy it.

Nr. 4 I love to walk in the woods and swim. It makes my body feel strong and young. And the feeling I get from using my muscles is indescribable.

Nr. 5 The happiness feeling that boosts my entire system is that I love to laugh, talk and experience life.

Nr. 6 To make love is so important for both the body and the soul. It gives your system a wonderful mixture of endorphins and hormones.

I really think it’s a good thing to do, to challenge myself! And as a person, I have always been like this. I like to challenge my own brain and I often laugh at myself – which is a good thing to do – to laugh!

xoxo, Annika

Kan jag må bättre trots att jag mår bra? Det är en tanke jag har varje dag. Om jag fortsätter att boosta mina tankar med styrka, positivitet och glädje. Då tror jag verkligen att jag kan nå obeskrivliga lyckohöjder.

Så, hur får jag att må bra – till att må ännu bättre?

Nr. 1 Några av mina kläder är kraftfulla, vissa är roliga, vissa är sexiga och så vidare. Och jag märker att mina kläder och outfit val verkligen påverkar min personlighet, humör och mina känslor. De får mig att känna ”jag mår bättre” också.

Nr. 2 Den mat jag äter gör mig också glad. Om jag äter hälsosamt känns kroppen bra, men även om jag äter skräpmat och verkligen njuter av det, känns kroppen också bra.

Nr. 3 Jag älskar att vara vaken men jag älskar också att sova, så det gör mig också balanserad och gillar verkligen det.

Nr. 4 Jag älskar att gå i skogen och simma. Det får min kropp att känna sig stark och ung. Och känslan jag får av att använda mina muskler är obeskrivlig.

Nr. 5 Den lyckliga känslan som boostar hela mitt system är att jag älskar att skratta, prata och uppleva livet.

Nr. 6 Att älska är så viktigt för både kropp och själ. Det ger ditt system en underbar blandning av endorfiner och hormoner.

Jag tycker verkligen att det är en bra sak att göra, att utmana mig själv! Och som person har jag alltid varit så här. Jag gillar att utmana min egen hjärna och jag skrattar ofta åt mig själv – vilket är en bra sak att göra – att skratta!

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + två =