TO FEELING FESTIVE!

I always focus on the little things in life that give me the most pleasure. And If there is one feeling that I could bottle up and keep forever, is the feeling I experience right now. To spend my free time with my friends and family by the ocean make me feel truly festive and so happy.

And I close my eyes and listen to the melody of the sea, which plays so beautifully. It makes me feel alive in a deep, calm way. So if you are struggling to get into the right energy, the ocean is a really great place to start – It’s pretty spectacular!

xoxo, Annika

Jag fokuserar alltid på de små sakerna i livet som ger mig det mesta nöjet. Och om det finns en känsla som jag kunde flaska upp och behålla för alltid, är den känslan jag upplever just nu. Att tillbringa min fritid med mina vänner och familj vid havet gör att jag känner mig verkligen festlig och så glad.

Och jag sluter mina ögon och lyssnar på havets melodi, som spelar så vackert. Det får mig att känna mig levande på ett djupt och lugnt sätt. Så om du kämpar för att få rätt energi är havet en riktigt bra plats att börja – det är ganska spektakulärt!

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 3 =