TO WEAR EVERYTHING IN MY WARDROBE!

What about all those clothes in my wardrobe space? Most of what I have, I’ve had for years and I’m emotionally attached to so much of what I own. But do I really wear everything? So, that is my challenge my friends. Every day I will wear something from my wardrobe and in the end what I didn’t use I giv away.

l hope to learn a lot during my closet challenge. For example how to make any clothes work for any occasion. How to finding different ways of styling pieces from my wardrobe. I love challenges and cleansing in my home, my body and mind just to become an even better version of me. It feel so exciting – a really cozy good sense of feeling – the best feeling I can have!

xoxo Annika

Vad sägs om alla dessa kläder i mitt garderobsutrymme? Det mesta av det jag har har jag haft i flera år och jag är känslomässigt knuten till så mycket av det jag äger. Men bär jag verkligen allt? Så det är min utmaning mina vänner. Varje dag kommer jag att ha på mig något i garderoben och i slutändan ger jag bort vad jag inte använde.

Jag hoppas kunna lära mig mycket under min garderobs-utmaning. Till exempel hur jag får kläder att fungera för varje tillfälle. Hur man hittar olika sätt att styla stycken från min garderob. Jag älskar utmaningar och rengöring i mitt hem, i min kropp och själ, bara för att bli en ännu bättre version av mig. Det känns så spännande – en riktigt mysig god känsla – den bästa känslan jag kan ha!

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − nitton =