TRANSITIONING FROM SUMMER TO FALL FASHION!

I really love the simplicity of this outfit. Everything I wear is old but still elegant and timeless. And I also love how I can stretch the summer items in my wardrobe and continue wearing them into the cooler weather. Like this outfit, I transition my summer wardrobe to fall by adding boots. And lether pants tucked into knee-high boots are one of my favorite looks of the season. The pair I’m wearing is really affordable and is perfect too this outfit. To then top this outfit with my old Burberry jacket makes me feel amazing and fall-ready.

Layering is key during transitional periods, and there’s nothing as versatile as some kind of jacket. Whether I wear it over my summer dress or like this, my outfit will immediately feel fall-ready. And If I would wear a black leather jacket instead, I can play with a pair of white boots to switch things up. And both end results is a beautiful fall casual outfit and I love it.

xx, Annika

Jag älskar verkligen den här outfitens enkelhet. Allt jag bär är gammalt men ändå elegant och tidlöst. Och jag älskar också hur jag kan sträcka sommarartiklarna i min garderob och fortsätta att bära dem i det svalare vädret. Som denna outfit, jag övergår från min sommargarderob till höst genom att lägga till stövlar. Och skinnbyxor instoppade i knähöga stövlar är en av mina favorit utseende för säsongen. Och paret jag har på mig är verkligen prisvärd och är perfekt för den här outfit. För att sedan toppa denna outfit med min gamla Burberry-jacka får mig att känna mig fantastisk och höst klar.

Skiktning är nyckeln under övergångsperioder, och det finns inget så mångsidigt som någon form av jacka. Oavsett om jag bär den över min sommarklänning eller så här känns min outfit omedelbart höst klar. Och om jag skulle ha på mig en svart skinnjacka istället, kan jag leka med ett par vita stövlar för att byta upp saker. Och båda slutresultaten är en vacker höst casual outfit och jag älskar det.

xx, Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 3 =