YOU CAN LEAN ON ME!

With only 18 more days until Christmas, I feel happy to spend the Friday evening with my best friend, Catharina. We can just look at each other for a second & burst out laughing at absolutely nothing. We give each other so much joy in life and we really do crazy things together or sometimes we do nothing.

I’m a person who don’t need a large group of friends, when I have one that constantly reminds me all of the time that they are there for me in every way possible. Having a best friend with same mental state is a blessing and I value our friendship so much. Catharina doesn’t want to be included in a picture, so me and my new Christmas balls became today’s photo …hehe

xoxo, Annika

Med bara 18 dagar kvar till jul, känner jag mig glad att spendera fredags kvällen med min bästa vän, Catharina. Vi kan bara titta på varandra en sekund & börja tok skratta åt absolut ingenting. Vi ger varandra så mycket glädje i livet och vi gör verkligen galna saker tillsammans eller ibland gör vi ingenting.

Jag är en person som inte behöver en stor grupp vänner, när jag har en som ständigt påminner mig hela tiden om att de är där för mig på alla möjliga sätt. Att ha en bästa vän med samma mentala tillstånd är en välsignelse och jag värdesätter vår vänskap så mycket. Catharina, vill inte vara med på en bild, så jag och mina nya julgranskulor fick bli dagens foto …hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =