A bunch of mosquitoes!

Today it was wonderful to walk 5 km in the woods. The sun was shining, it was so hot, the trees shaded well and Annika felt very happy and harmonious. 

But you would have seen me this other day when we went a liiitle to late and were met by a bunch of mosquitoes. We literally ran 5km since it was hard to stop because of the mosquitos. I laughed hysterically all the time, because the mosquitoes were so on me. And the more I laughed, the more my legs felt like rubber. I was completely exhausted when I got home, but in my heart I felt very good..hehe

xoxo, AnnikaIdag var det helt underbart att gå 5 km i skogen. Solen sken, det var så varmt, träden skuggade skönt och Annika kände sig väldigt lycklig och harmonisk. 

Men, ni skulle ha sett mig häromkvällen då vi gick liiite för sent och möttes av ett gäng myggor. Vi sprang bokstavligen 5 km för det gick knappt att stanna på grund av myggen. Jag skrattade hysteriskt hela tiden, för myggorna var så närgångna. Och ju mer jag skrattade, ju mer kändes mina ben som gummi. Jag var helt slut när jag kom hem, men i hjärtat mådde jag väldigt bra…hehe

Kram Annika 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =