A cup of hot coffee in the morning!

My new espresso lifestyle is not really hard to adapt to. Freshly baked bread on the balcony in the company of morning sun and a hot espresso. I love everything that attracts my endorphins. I feel happiness in body, soul and it makes me grateful. When I feel lucky of something, I know that I will do again. I love smells, flavors and sounds. May be a sound from a movie that makes me happy, so simple is life.

I always smile because the feeling when my body relaxes and enjoying is unbeatable. I get positive vibration and a soft energy runs throughout my body and it makes me so happy!

xoxo, Annika

Mitt nya espresso livsstil är inte direkt jobbig att anpassa sig till. Nybakat bröd på balkongen i sällskap av morgonsol och en rykande het espresso. Jag älskar allt som lockar fram mina endorfiner. Jag känner lyckoruset i kropp, själ och det gör mig tacksam. När jag känner mig lycklig av något så vet jag att detta ska jag göra om. Jag älskar dofter, smaker och ljud. Kan vara ett ljud från en film som gör mig lycklig, så enkelt är livet.

Jag ler alltid för känslan när kroppen slappnar av och njuter är oslagbar. Jag får positiva vibrationer och en mjuk energi löper genom hela kroppen och det gör mig så lycklig!

Kram Annika

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + åtta =