A jumpsuit is the perfect lazy girl’s outfit!

I own a lot of jumpsuits and I just love a one-piece and they provide an instant outfit. It doesn’t matter if they have short or long arms and legs, I’m just so in love with them. They are very fashionable and I’m sure jumpsuits will stay for a long time. 
 
Jumpsuits can also be styled many different ways. And I love wearing high heels and I adore every ”click-clack” sounds of it. But If I need to walk around a lot, I style up the look with sneakers and I still feel so sexy! A leather jacket is great for adding a little edge to a feminine and sexy jumpsuit.
  
The one thing they don’t make easier is going to the bathroom…
 
xoxo, Annika

Jag äger många jumpsuits och jag älskar bara en enda bit och de ger en omedelbar outfit. Det spelar ingen roll om de har korta eller långa armar och ben, jag är bara så kär i dem. De är mycket moderna och jag är säker på att jumpsuits kommer att stanna länge. 
 
Jumpsuits kan stylas på många olika sätt. Och jag älskar att ha höga klackar och jag avgudar varje ”click-clack” ljud av klackarna. Men om jag behöver gå mycket, stylar jag upp utseende med sneakers och jag känner mig fortfarande så sexig. En skinnjacka är perfekt att lägga till som en liten extra detalj till en feminin och sexig jumpsuit.
  
Den enda sak som de inte gör lättare är att gå till badrummet…
 
Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 6 =