A mom on the go!

If I spend a little bit of time and effort on my looks, I can easily look very trendy and pretty out. So, if I match my new Adidas shoes with a pair of demi jeans, a T-shirt that I tie up for a little bit more of a style and top it with a leather jacket, I really feel top-notch. So this shoes are perfect for me, a mom on the go!

In fact, I bought these shoes from the men’s original shoes, Adidas. I took the size 38 2/3 and they fit perfectly on my feet.

xoxo, Annika

Om jag spenderar lite tid och ansträngning på mitt utseende, kan jag lätt se väldigt trendig och snygg ut. Så, om jag matchar mina nya Adidas skor med ett par demi jeans, en T-shirt som jag knyter för att få en lite mer av en stil och toppar det med en skinnjacka, så känner jag mig verkligen toppen. Så dessa skor är perfekta för mig, en mamma i farten!

Faktum är att jag köpte dessa skor från herrarnas originala skor, Adidas. Jag tog storleken 38 2/3 och de passar perfekt på mina fötter. 

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + fem =