A shade of color nougat!

Standing in my new living room, thinking about what color I’m going to paint the walls with. I really love all earth colors because it gives a warm tone. So, a shade of color nougat, I will definitely choose. But not too dark, because I still want the room to feel bright.

But first the roof will be painted and that’s something I really look forward to. The ceiling height is only 3.40, so it should not be that difficult! 😉

xoxo, Annika

Står i mitt nya vardagsrum, tänker på vilken färg jag ska måla väggarna med. Jag älskar verkligen alla jordfärger eftersom det ger en varm ton. Så, en nyans av färgen nougat, kommer jag definitivt att välja. Men inte för mörk, för jag vill att rummet fortfarande ska kännas ljust.  

Men först ska taket bli målat och det är något jag verkligen ser fram emot. Takhöjden är bara 3,40, så det borde inte vara så svårt! 😉

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =